Cervello

Cervello arbejder for, at mennesker ramt af en skade på hjernen kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Der gør vi ved at understøtte kommunerne med specialiseret rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet.

KURSER OG FOREDRAG

Faglig opkvalificering gennem kurser og foredrag

Socialstyrelsens retningslinjer definerer, hvilke faglige kompetencer man skal have for at arbejde med det neurofaglige område på basalt, avanceret og specialiseret niveau. Hvis du arbejder med borgere der er ramt af hjerneskade eller hjernerystelse og du og dine kollegaer har behov for faglig opkvalificering, så kan vi hjælpe jer. Cervello tilbyder løbende kurser og holder foredrag. Vores neurospecialister har mange års erfaring med at levere neurofaglige uddannelsesforløb og kompetenceudvikling lokalt i nærmiljøet.

 

Vores viden er forankret både i praksis og i forskning. I praksis varetager vi selv neurofaglige rehabiliteringsforløb på avanceret og specialiseret niveau og leverer samtidig rådgivning- og supervisionsforløb på tværs af hele landet – blandt andet på botilbud, plejehjem og rehabiliteringscentre. På den måde holder vi løbende vores praksiskompetencer ajour. Vi har samtidig kontinuerligt forskningsprojekter i gang og holder os derved på forkant med den nyeste viden omkring hjerneskade, hjernerystelse og rehabiliteringsforløb.

 

 

 

Neurofaglige kurser i 2024:

 

Synets indflydelse på hverdagen efter hovedtraume. Er du fysioterapeut eller ergoterapeut? Og ønsker du specialiseret og opdateret viden om syn og balance efter hjerneskade? Så afholder vi igen i år det anerkendte kursus fra BOMI Hjerneskadecenter. Kurset afvikles i efteråret 2024. Se kursusopslaget her

Vil du vide mere ?

 

Vil du vide mere om de aktuelle neurofaglige kurser eller skal vi drøfte mulighederne for faglig kompetenceudvikling lokalt hos jer ? Så kontakt vores fagkonsulent Martin Weberg på +45 9292 3635 eller mw@cervello.dk

martin