Cervello

Cervello arbejder for, at mennesker ramt af en skade på hjernen kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Der gør vi ved at understøtte kommunerne med specialiseret rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet.

Cervellos ergoterapeuter

Ergoterapi hjælper mennesker, der har fysiske, psykiske eller sansemotoriske udfordringer, for eksempel som følge af en hjerneskade eller hjernerystelse. Derfor har vi i mange af vores forløb integreret ergoterapeuter, som har specialiseret sig i neurohabilitering.

 

Ergoterapeuterne arbejder målrettet og med stort personligt nærvær med træning og rehabilitering på avanceret og specialiseret niveau. Målet er altid at få den hjerneskaderamte tilbage til hverdagens fællesskaber hurtigst muligt. Ergoterapeuterne varetager desuden forskellige typer af udredninger og leverer praksisnære supervisionsforløb til medarbejdere, som arbejder på døgnrehabilitering, på botilbud eller i genoptræningen. Du kan møde et par af vores ergoterapeuter her …

 

Ønsker du et forløb med en neuro-ergoterapeut i privat regi er det også en mulighed, Ring på 70 602 608 og drøft dine muligheder med en fagkonsulent.

Tine Kvist

Ergoterapeut

Læs mere om Tine

Tine arbejder primært med jobrehabilitering, hjernerystelse og energiforvaltning.
Hun har blandt andet sin erfaring fra Cervello, BOMI, Herlev Hospital, Albertslund Kommune.

Anne-Marie O. Larsen

Ergoterapeut

Læs mere om Anne-Marie

Anne-Marie arbejder primært med specialiseret genoptræning og rehabilitering i borgernes hjem. Hun har blandt andet sin erfaring fra Cervello, BOMI Hjerneskadecenter og Kurhus Filadelfia.

Vi er højt specialiserede

Cervello er en forskningsbaseret virksomhed, og alle vores neurospecialister er kendt for et meget højt fagligt niveau. Alle har mange års erfaring inden for neurorehabilitering på både avanceret og specialiseret niveau. Vi servicerer ca. 35 kommuner på tværs af Danmark. Det betyder, at Cervellos neurospecialister faktisk udelukkende arbejder med hjerneskadeområdet og derfor altid holder kompetencerne ajour. Det faglige niveau udvikles samtidig igennem løbende supervision, samarbejde med en række vidensinstitutioner og deltagelse i forskningsprojekter. Vores fokus er at være på forkant med den nyeste viden i forhold til neurorehabilitering.

 

Vi er altid NÆR

Som udekørende neuro-funktion har specialisterne stor erfaring med at indgå i tæt samarbejde med kommunalt personale i NÆR-miljøet, i borgernes hjem, på arbejdspladser, på botilbud, plejehjem mv. Neurospecialisterne er altså vant til at agere på udebane – og samarbejde i øjenhøjde med borgere og personale.