Cervello

Cervello arbejder for, at mennesker ramt af en skade på hjernen kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Der gør vi ved at understøtte kommunerne med specialiseret rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet.

Cervellos fysioterapeuter

Cervellos mange, højtkvalificerede fysioterapeuter har specialiseret sig i rehabilitering og genoptræning efter hjerneskade eller hjernerystelse. Målet med genoptræningen er at opnå enten samme grad af funktionsevne som tidligere, eller bedst mulig funktionsevne.

 

Fysioterapeuterne arbejder målrettet og med stort personligt nærvær med træning og rehabilitering på avanceret og specialiseret niveau. De er specialister i syn- og balancetræning og varetager desuden forskellige typer af udredninger, og leverer praksisnære supervisionsforløb til medarbejdere, som arbejder på døgnrehabilitering, på botilbud eller i genoptræningen. Du kan møde et par af fysioterapeuterne her …

 

Ønsker du et forløb med en neuro-fysioterapeut i privat regi er det også en mulighed, Ring på 70 602 608 og drøft dine muligheder med en fagkonsulent.

Annette Hjulmand

Fysioterapeut

Læs mere om Annette

Annette arbejder primært med jobrehabilitering efter hjernerystelse eller hjerneskade samt med støtte til borger i eget hjem. Hun har blandet erfaring fra Cervello, BOMI Hjerneskadecenter og psykiatrien.

Vi er højt specialiserede

Cervello er en forskningsbaseret virksomhed, og alle vores neurospecialister er kendt for et meget højt fagligt niveau. Alle har mange års erfaring inden for neurorehabilitering på både avanceret og specialiseret niveau. Vi servicerer ca. 35 kommuner på tværs af Danmark. Det betyder, at Cervellos neurospecialister faktisk udelukkende arbejder med hjerneskadeområdet og derfor altid holder kompetencerne ajour. Det faglige niveau udvikles samtidig igennem løbende supervision, samarbejde med en række vidensinstitutioner og deltagelse i forskningsprojekter. Vores fokus er at være på forkant med den nyeste viden i forhold til neurorehabilitering.

 

Vi er altid NÆR

Som udekørende neuro-funktion har specialisterne stor erfaring med at indgå i tæt samarbejde med kommunalt personale i NÆR-miljøet, i borgernes hjem, på arbejdspladser, på botilbud, plejehjem mv. Neurospecialisterne er altså vant til at agere på udebane – og samarbejde i øjenhøjde med borgere og personale.