Cervello

Cervello arbejder for, at mennesker ramt af en skade på hjernen kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Der gør vi ved at understøtte kommunerne med specialiseret rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet.

Cervellos neuro-optometrister

Optometrister er uddannet i synet og synsproblemer. Mange mennesker ramt af hjerneskade eller hjernerystelse får udfordringer med syn og balanceevnen. Derfor har vi i mange af vores forløb integreret optometrister, som har specialviden inden for neurorehabilitering. Sammen med vores fysioterapeuter varetager de udredninger og træning i forhold til samsyn, tunnelsyn, balanceproblematikker og lignende udfordringer. 

 

Ønsker du et forløb med en neuro-optometrist og neurofysioterapeut i privat regi er det også en mulighed, Ring på 70 602 608 og drøft dine muligheder med en fagkonsulent.

Vi er højt specialiserede

Cervello er en forskningsbaseret virksomhed, og alle vores neurospecialister er kendt for et meget højt fagligt niveau. Alle har mange års erfaring inden for neurorehabilitering på både avanceret og specialiseret niveau. Vi servicerer ca. 35 kommuner på tværs af Danmark. Det betyder, at Cervellos neurospecialister faktisk udelukkende arbejder med hjerneskadeområdet og derfor altid holder kompetencerne ajour. Det faglige niveau udvikles samtidig igennem løbende supervision, samarbejde med en række vidensinstitutioner og deltagelse i forskningsprojekter. Vores fokus er at være på forkant med den nyeste viden i forhold til neurorehabilitering.

 

Vi er altid NÆR

Som udekørende neuro-funktion har specialisterne stor erfaring med at indgå i tæt samarbejde med kommunalt personale i NÆR-miljøet, i borgernes hjem, på arbejdspladser, på botilbud, plejehjem mv. Neurospecialisterne er altså vant til at agere på udebane – og samarbejde i øjenhøjde med borgere og personale.