Cervello

Cervello arbejder for, at mennesker ramt af en skade på hjernen kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Der gør vi ved at understøtte kommunerne med specialiseret rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet.

Cervellos neuropsykologer

Neuropsykologer arbejder med sammenhængen mellem psykens og centralnervesystemets funktioner – det gælder også de følelsesmæssige, adfærdsmæssige og kognitive følgevirkninger efter en erhvervet hjerneskade eller hjernerystelse.

 

Derfor har vi i vores forløb integreret neuropsykologer, som har specialviden inden for neuro-rehabilitering. Cervello en stor, neuropsykologisk arbejdsplads. Med stor dygtighed, høj faglighed og personligt nærvær varetager neuropsykologerne alle neuropsykologiske udredninger og gennemfører familieforløb, samtaleforløb, jobrehabiliteringsforløb og faglig supervision af personale samt står for VISO-rådgivning. Du kan møde et par af dem her …

 

Ønsker du et forløb med en neuropsykolog i privat regi er det også en mulighed, Ring på 70 602 608 og drøft dine muligheder med en fagkonsulent.

Christian Holberg

Neuropsykolog, cand.psych. aut. og psykoterapeut

Læs mere om Christian

Christian arbejder primært på sundhedsområdet med udredninger, supervision og samtaleforløb. Han har blandt andet sin erfaring fra Cervello, BOMI, Bispebjerg Hospital, Herlev Hospital.

Line Svenning Jensen

Neuropsykolog, cand.psych.

Læs mere om Line

Line arbejder primært med udredninger, supervision og samtaleforløb.
Hun har sin erfaring fra Cervello og BOMI.

Vi er højt specialiserede

Cervello er en forskningsbaseret virksomhed, og alle vores neurospecialister er kendt for et meget højt fagligt niveau. Alle har mange års erfaring inden for neurorehabilitering på både avanceret og specialiseret niveau. Vi servicerer ca. 35 kommuner på tværs af Danmark. Det betyder, at Cervellos neurospecialister faktisk udelukkende arbejder med hjerneskadeområdet og derfor altid holder kompetencerne ajour. Det faglige niveau udvikles samtidig igennem løbende supervision, samarbejde med en række vidensinstitutioner og deltagelse i forskningsprojekter. Vores fokus er at være på forkant med den nyeste viden i forhold til neurorehabilitering.

 

Vi er altid NÆR

Som udekørende neuro-funktion har specialisterne stor erfaring med at indgå i tæt samarbejde med kommunalt personale i NÆR-miljøet, i borgernes hjem, på arbejdspladser, på botilbud, plejehjem mv. Neurospecialisterne er altså vant til at agere på udebane – og samarbejde i øjenhøjde med borgere og personale.