Cervello

Cervello arbejder for, at mennesker ramt af en skade på hjernen kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Der gør vi ved at understøtte kommunerne med specialiseret rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet.

VISO-LEVERANDØR

VISO sikrer specialiseret rådgivning, hvor der er behov
VISO er Danmarks nationale videns- og specialrådgivningsorganisation og består af udvalgte leverandører, der kan levere højt kvalificeret rådgivning på det sociale område og på specialundervisningsområdet.

Foråret 2022 kom Cervello igennem nåleøjet hos VISO og blev af Socialstyrelsen udvalgt som VISO-leverandør gældende fra år 2022 til år 2027. Det er gode nyheder for både det sociale område i Danmark og Cervellos neurospecialister. En resultatevaluering viser nemlig, at udover at VISO-forløbet har gjort en positiv forskel i hverdagen, så vil hele 94 % af dem, som har modtaget VISO-rådgivning fra Cervello i høj eller meget høj grad anvende ny viden eller metoder fra VISO-forløbet”.

VISO-netværket dækker hele landet og rådgiver kommuner, borgere og kommunale, regionale og private tilbud – blandt andet omkring, hvordan kommunen kan tilrettelægge en faglig indsats, eller hvad et tilbud kan indeholde. Hvert år rykker Cervellos erfarne, neurofaglige specialister således ud til rådgivningsforløb i hele Danmark og bistår i komplicerede situationer, primært på botilbud og plejecentre.

 

Har du brug for at kontakte VISO, kan de træffes alle hverdage på +45 7242 4000.

Eller på mail viso@socialstyrelsen.dk.

 

Du er også velkommen til at kontakte:
Marlene Munch, Leder
for Rådgivning & Supervision, Cervello
+45 4880 8580.

 

Hos Cervello er der et stort hold af neurospecialister, der beskæftiger sig med VISO, men har kan du se et håndpluk af dem:

Marlene Munch

Teamleder for Rådgivning & Supervision

Læs mere om Marlene

Marlene Munch har igennem de sidste tre år samarbejdet med Socialstyrelsen og sendt vores specialister ud til opgaver i hele landet. Marlene har mange års erfaring fra det specialiserede område og brænder for at sikre en høj faglig kvalitet og derigennem udvikle det socialfaglige område.

Minna Jørgensen

Koordinator

Læs mere om Minna

Minna varetager en bred vifte af administrative opgaver og bidrager til at sikre en effektiv opgaveløsning for de neurofaglige specialister. Minna er uddannet Cand. merc. i strategi og organisation fra CBS.

Nanna Klerk

Neuropædagogisk konsulent

Læs mere om Nanna

Nanna er uddannet social- og sundhedshjælper, pædagog og har en kandidat i pædagogisk antropologi. Hun har 10 års praksiserfaring som pædagog, primært fra voksen- handicapområdet. Nanna har de seneste 10 år arbejdet med kompetenceudvikling af praktikere, gennem undervisning og supervision.

Lis Damsbo

Ergoterapeut og neurospecialist

Læs mere om Lis

Tekst om Lis Damsbo er i gang med at blive udarbejdet

Dorte Kjelgaard Nielsen

Neuropsykolog

Læs mere om Dorte

Tekst om Dorte Kjelgaard Nielsen er i gang med at blive udarbejdet

Tine Kvist

Ergoterapeut og neurospecialist

Læs mere om Tine

Tekst om Tine Kvist er i gang med at blive udarbejdet