Cervello

Cervello arbejder for, at mennesker ramt af en skade på hjernen kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Der gør vi ved at understøtte kommunerne med specialiseret rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet.
 

Partnerskab

Samskabelsespartnere

Samskabelsens rødder stammer fra de engelske begreber co-creation og co-production og med et stort fokus på både brugerinvolvering og kundeinvolvering. Det er præcis, hvad Cervello praktiserer, for vi tror på, at bæredygtige løsninger skal findes på tværs af interessenter og aktører, så vi ikke bare producerer ”mere af det samme”.

Derfor repræsenterer de første co-creation partnere en gruppe kommuner fra Øst- og Vestdanmark, borgere og pårørende i forskellige aldre samt forskellige neurofaglige praksiseksperter. Ideer og out-put konkretiseres til prototyper af servicedesigner Sune Kjems fra Via Design.

Impact Start-Up Nordic

Efter to hårde dage på en bootcamp, gik Cervello igennem nåleøjet til et acceleratorprogram hos Den Sociale Kapitalfond. Programmet Impact StartUp Nordic understøtter sociale iværksættere på tværs af Norden, i at skabe en succesfuld virksomhed, som kommer til at skabe så meget impact som overhovedet muligt. Igennem 1½ år er Cervello en del af Impact StartUp Nordic sammen med ca. 40 social startups fra Norge, Sverige, Finland og Danmark. Programmet er støttet af Industriens Fond.

“Vores impact-virksomheder udvikler og demonstrerer, hvordan fremtidens “licence to operate” bliver. Nemlig med socialt ansvar og flere bundlinjer integreret i driften. Og derfor arbejder vi hårdt på at hjælpe dem med at implementere metoder til at måle effekt og impact.”

Birgitte Frost Mathiesen – Partner fra Den Sociale Kapitalfond

Forskning- og udviklingspartnere

Cervello er initiativtager til et forskningspartnerskab, som interesserer sig for sammenhængende neurorehabiliteringsforløb, tværsektorielle overgange, vores samfundsøkonomi og vigtigst af alt: værdiskabelse for borgere og familie.
I 2021 igangsættes de første projekter i partnerskabet. Familier ramt af hjerneskade er omdrejningspunktet. Har du ideer til projekter eller aktører, som du synes vi bør inddrage, så skriv endelig til direktør Helene Hoffmann på hh@cervello.dk.