Cervello

Cervello arbejder for, at mennesker ramt af en skade på hjernen kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Der gør vi ved at understøtte kommunerne med specialiseret rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet.
 

Organisation og job

Bestyrelse

Bag Cervello står en erfaren bestyrelse, der i hverdagen understøtter virksomhedens udvikling.

 • Bestyrelsesformand: Carsten Koch, økonom og tidligere minister
 • Bestyrelsesmedlem: Henrik From, seniorkonsulent i SimCorp
 • Bestyrelsesmedlem: Karin Gaare, læge og adm. direktør i Symphogen
 • Bestyrelsesmedlem: Thomas Helt, fysioterapeut, CEO i WeCare
 • Bestyrelsessuppleant: Christian Hansen, fysioterapeut, CEO i Vik-team
 • Bestyrelsesmedlem: Helene Hoffmann, iværksætter, CEO i Cervello

Tilsammen trækker bestyrelsen på en palet af erfaringer: Minister, start-up, hjerneskadet, økonom, rådgivning, læge, elitesport, teknologi, hospitalsledelse, pårørende, forsker, almen praksis, genoptræning, logistik, lufthavnsdrift, ledelse, skalering samt udlandet.

StartUp-teamet

Et tværfaglig StartUp-team arbejder målrettet på at udvikle infrastrukturen og organisationen til at skabe løsninger, som kan hjælpe borgere, familier og kommuner i nær-miljøet på tværs af Danmark. StartUp-teamet består i 2021 af:

 • Adm. direktør og founder Helene Hoffmann
 • Driftschef og sygeplejerske Pernille Bundgaard
 • Økonomi- og IT-chef Per Breinholt
 • Udviklingskonsulent og psykolog Martin Weberg
 • Forretningsudvikler og projektleder Trille Tang Dalsgaard
 • Kunderådgiver og sygeplejerske Betina Bjærgager
 • Afdelingschef og ergoterapeut Trine Tangsgaard

Neurospecialister

Cervello er en neurofaglig virksomhed – med højt til loftet. Vi har travlt – og er derfor på udkig efter flere dygtige kolleger. Aktuelt søger vi erfarne ergoterapeuter og socialpædagoger, som har solid erfaring fra hjerneskadeområdet.

Du bliver en del af et neurofagligt arbejdsfællesskab, hvor vi på tværs af faggrupper leverer indsatser fra baserne i Middelfart, Roskilde og Kgs. Lyngby. Og vi har sommer 2021 budt velkommen til ledere og medarbejdere fra BOMI, som har mange års erfaring fra hjerneskadeområdet. Læs mere her.

Har du erfaring med hjerneskadeområdet og ønsker at høre om mulighederne for at komme med på holdet, så kontakt HR-udviklingskonsulent Martin Weberg på mw@cervello.dk.

Har du erfaring med hjerneskadeområdet og ønsker at høre om mulighederne for at komme med på holdet, så kontakt HR-udviklingskonsulent Martin Weberg på mw@cervello.dk.

Job i Cervello

Nu er vi klar til at varetage rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet i Øst- og Vestdanmark.

Vi har travlt. Så vil du med på rejsen og arbejde for, at mennesker ramt af en alvorlig hjerneskade skal vende hurtigere tilbage til fællesskabet – så send hurtigt dit CV og en kort uopfordret ansøgning til cand. psyk. Martin Weberg mw@cervello.dk eller ring på tlf.: 92 92 36 30.

I fremtiden vil Cervello også hjælpe familier ramt af hjerneskade uden for landets grænser, så vi gearer os allerede til at drage over grænserne mod Nord og Syd. Er du interesseret i at høre mere om Cervellos internationale planer, så kontakt CEO Helene Hoffmann her.

Pernille Bundgaard

Driftschef og sygeplejerske

Per Breinholt

Økonomi og IT-chef, cand.merc.aud.

Martin Weberg

PA og HR-udviklingskonsulent, cand.psyk.

Helene Hoffmann

Adm. direktør og founder

Trille Tang Dalsgaard

Forretningsudvikler, cand.merc.

På vej

På vej