Cervello

Cervello arbejder for, at mennesker ramt af en skade på hjernen kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Der gør vi ved at understøtte kommunerne med specialiseret rehabilitering og genoptræning i nærmiljøet.
 

Forløb

Samskabelse i øst & vest

Cervellos ydelser er ikke bare ”mere af det samme”, og de er heller ikke opfundet bag skrivebordet eller i Eiffeltårnet. De udvikles i en samskabelsesproces med kommuner, fagspecialister, foreninger og familier med hjerneskade tæt inde på livet. Og de udvikles på baggrund af evidens og best practice.

I Cervello fortsætter vi hele tiden med at samskabe. På den måde sikrer vi os, at vores ydelser rent faktisk passer til virkelighedens behov samt de lokale muligheder, der er.

Samskabelsesprocessen har resulteret i et fleksibelt modul-opbygget servicesystem, der kan understøtte borgeren samlede rejse.

Cervellos primære aktiviteter foregår i NÆR-miljøet, men i Roskilde er der mulighed for at møde ind til ambulante undersøgelser, specielle udredninger, gruppeforløb mv.

Cervello kører ud og gennemfører opgaven lokalt i kommunen i tæt samarbejde med kommunens personale. Det kan f.eks. være i jobcentret, genoptræningscentret eller på døgn-rehab – alternativt i borgerens hjem. Opgaven løses i et tæt samarbejde med kommunens personale, så en sidegevinst er lokal kompetenceafsmitning, hvor kommunens medarbejdere samtidig opbygger viden og kompetencer.

Mobil-Neuro er klar alle ugens syv dage både dag og aften.

Cervello tjekker ind online, så indsatsen gennemføres digitalt. I mange af Cervellos forløb er der inkluderet digitale aktiviteter til opfølgningssamtaler, hverdagstræning, faglig styring og krisehåndtering. Cervellos neurospecialister er altid inden for rækkevidde.

Neurospecialisterne fra Cervello Akademiet opkvalificerer personale på sundhedsområdet, beskæftigelsesområdet, socialområdet og ældreområdet. Kontakt Cervello og hør mere om:

  • Faglig supervision
  • Neurofaglige kursusforløb
  • Foredrag og inspiration
p

Vi har hele tiden brug for at skræddersy løsninger og forløb, så borgeren får den rette indsats på det rette tidspunkt – og gerne hurtigt. Så vores samarbejdspartnere skal være meget fleksible ift. hverdagens praksis og samtidig mulighederne i vores kommune.

Ellen Enné - Leder af myndighed i Haderslev Kommune
Læs mere om serviceydelserne